Samsung Gear S3 me çmim të volitshëm

Samsung Gear S3 me çmim të volitshëm

Samsung Gear S3, ka qenë subjekt i shumë marrëveshjeve në muajt e fundit, por rrallë kemi parë ndonjë rënie të çmimit të orës së mençur të Samsung.

Sigurisht, gjithmonë mund të blesh një pajisje të tillë të përdorur, por këtu e kemi fjalën për pajisje të re e cila gjithmonë kushton mbi 200 dollarë.

Çmimi i lartë i kësaj pajisjeje ndryshon që sot. Tani mund të bleni Gear S3 me një çmim prej 199.99 dollarë pas një marrëveshje të jashtëzakonshme duke pasur parasysh një orë të re.

Mbani në mend se çmimi i kësaj ore në fillim ishte shumë më i lartë se sot, por shitësi i ri pohon se marrëveshja do të qëndrojë deri në fund dhe ju tani mund të bleni një orë të tillë për një çmim të volitshëm.

Redaksia Flaka
nga Redaksia Flaka Nëntor 7, 2018 22:44
Loading...

ARKIVI I LAJMEVE