Samsung investon 22 miliardë dollarë në inteligjencën artificiale

Samsung investon 22 miliardë dollarë në inteligjencën artificiale

Kompania e Koresë së Jugut planifikon të shpenzojë 22 miliardë dollarë në inteligjencën artificiale, pjesë për auto dhe zona të tjera të ardhshme biznesi brenda tre viteve të ardhshme, si pjesë e strategjisë së re.

Samsung thotë se do të shpenzojë një pjesë të parave në angazhimin e kërkuesve të inteligjencës artificiale, duke bërë të mundur që kompania të bëhet një lojtar global në gjeneratën e ardhshme të teknologjisë së telekomunikacionit, i njohur si 5G dhe të thellojë aktivitetin në prodhimin e komponentëve elektronikë për automobilat e ardhshëm.

Redaksia Flaka
nga Redaksia Flaka Gusht 8, 2018 22:43

PUBLICI8

Sondazhi

Vlerësimi juaj për vitin 2018 ?
Maqedoni
5°
2°
Sun
0°
Mon
-2°
Tue

ARKIVI I LAJMEVE