Selimi: Integrimi në BE nuk është vetëm proces teknik, por transformim i plotë i sistemit shoqëror dhe politik

Selimi: Integrimi në BE nuk është vetëm proces teknik, por transformim i plotë i sistemit shoqëror dhe politik

AL/MKIntegrimi në Bashkimin Evropian nuk është vetëm proces teknik, por transformim i plotë i sistemit tonë shoqëror…

Posted by Sefer Selimi Jr. on Thursday, August 16, 2018

Redaksia Flaka
nga Redaksia Flaka Gusht 19, 2018 13:35

REKLAMA

Maqedoni
3°
4°
Tue
6°
Wed
5°
Thu

ARKIVI I LAJMEVE