Sellca shënon 17 vjetorin e fillimit të konfliktit të 2001-it

Sellca shënon 17 vjetorin e fillimit të konfliktit të 2001-it

Me rastin e shënimit të 17-Vjetorit të fillimit të luftës së Ushtrisë Çlirimtare Kombëtare në vitin 2001 në Malsinë e Sharrit-Brigada 112 “Mujdin Aliu” ju fton të merrni pjesë në Manifestimin tradicional “Pranvera e dinjitetit” që i kushtohet kësaj ngjarje të rëndësishme dhe Dëshmorëve të Lirisë.

Manifestimi do të mbahet të mërkurën më 14 mars 2018, në Kalanë e Sellcës, me fillim në ora 13.00 !

Flaka Redaksia
nga Flaka Redaksia Mars 13, 2018 22:01
Loading...

Filloi ndërtimi i kompleksit të ri banesor pranë Qendrës Tregtare ETC-Gostivar.Ofrojmë këto tipe banesash:-50m2-82m2-90m2-106m2-116m2-124m2-130m2(Duplex)-220m2Pagesa mundet të bëhet edhe me këste me 0% interes.Kontak telefoni:070215378

Posted by Poli Project ing. on Sunday, August 6, 2017
Chicago Stone Local Media

Our company presentation...

Posted by Chicago Stone LLC on Thursday, December 21, 2017

Gostivar
8°
11°
Thu
15°
Fri
17°
Sat
17°
Sun

ARKIVI I LAJMEVE

Loading...