Senadi, Sindrit dhe Elvisi cuan në vend amanetin e Isakut nga Shkupi, Shqiptarët për Shqiptarët i dhuruan ati një banesë

Senadi, Sindrit dhe Elvisi cuan në vend amanetin e Isakut nga Shkupi, Shqiptarët për Shqiptarët i dhuruan ati një banesë

Redaksia Flaka
nga Redaksia Flaka Maj 25, 2019 09:23

© FLAKA.COM.MK - Derisa keni vendosur të merrni përmbajtje nga kjo faqe, në tërësi pajtoheni me kushtet e përdorimit.

HAPËSIRË E SPONSORIZUAR

Loading...