Serbia “detyron” Grubin të heq flamujt e shteteve pjesëmarrëse në konferencë

Serbia “detyron” Grubin të heq flamujt e shteteve pjesëmarrëse në konferencë

Përfaqësuesit e Parlamentit të Serbisë në konferencën e sotme në Kuvendin e Maqedonisë kërkuan heqjen e flamurit të Kosovës nga platforma ku qëndronin flamujt e shteteve anëtare të BE-së si dhe vendeve të Ballkanit.

Deputetët Kosovarë reaguan duke adresuar kritika, ndërsa krejt në fund u vendos që të largohen gjithë flamujt.

“Kishte reagim nga delegacioni i Serbisë deri te sekretariati i konferencës në lidhje me flamurin e Republikës së Kosovës i cili po ashtu ishte vendosur këtu pas çka sekretariati i largoi të gjithë flamujt të të gjithë vendeve pjesëmarrëse në konferencë dhe në këtë mënyrë u zgjidh kjo situatë sipas kërkesës së tyre. Sipas gjykimit tim kjo është e palogjikshme duke marrë parasysh atë që tha edhe z. Vajgëll në konferencë se një ditë edhe Serbia por edhe Kosova do të bëhen vende anëtare të BE-së” – deklaroi Artan Grubi, deputet i BDI-së .

Redaksia Flaka
nga Redaksia Flaka Shkurt 26, 2018 23:53
Loading...

Filloi ndërtimi i kompleksit të ri banesor pranë Qendrës Tregtare ETC-Gostivar.Ofrojmë këto tipe banesash:-50m2-82m2-90m2-106m2-116m2-124m2-130m2(Duplex)-220m2Pagesa mundet të bëhet edhe me këste me 0% interes.Kontak telefoni:070215378

Posted by Poli Project ing. on Sunday, August 6, 2017
Chicago Stone Local Media

Our company presentation...

Posted by Chicago Stone LLC on Thursday, December 21, 2017

Gostivar
7°
13°
Thu
16°
Fri
17°
Sat
11°
Sun

ARKIVI I LAJMEVE

Loading...