Shkaktuan tmerr në Shkup me thika e bejsbolla, arrestohen 5 adoleshentë

Shkaktuan tmerr në Shkup me thika e bejsbolla, arrestohen 5 adoleshentë

MPB ngriti akuza penale kundër një grupi prej pesë anëtarësh të grabitësve, të cilët me bejsbolla dhe thika shkaktuan tmerr në Shkup dhe për një muaj ata kryen shtatë grabitje në kryeqytet.

Pas një muaji të tërë, policia kontrolloi shtëpitë e të dyshuarve dhe gjeti sende dhe para që mungonin nga vjedhjet.

Pasi u transferuan në stacionin policor në Karpos të Shkupit, adoleshentët pranuan veprat e tyre.

Redaksia Flaka
nga Redaksia Flaka Shkurt 14, 2018 20:47
In Memorial

ARKIVI I LAJMEVE