Shoqata për Qëllime humanitare ” Ndihmo edhe ti” me një sër aktivitetesh Humanitare në vitin 2018

Shoqata për Qëllime humanitare ” Ndihmo edhe ti” me një sër aktivitetesh Humanitare në vitin 2018

Shoqata për qëllime humanitare “Ndihmo edhe Ti” në vitin 2018 ka planifikuar një sër aktivitetesh humanitare e disa prej tyre veç më kanë filluar realizimin e tyre.

Aktiviteti i fundit është shpërndarja e pakove ushqimore nëpër familjet e rezikuara sociale.

Kryteri i kësaj shoqate me seli në Negotinën e Pollogut Enis Ibrahimi për Agjencinë e Lajmeve FLAKA deklaroi se deri më tani kanë realizuar shum projekte me qëllime humanitare siç janë Renovimi i disa Shtëpive furnizimi me ushqim dhe veshmbathje po ashtu kjo organizatë ka dërguar fëmij në Turqi për shërimin e syve dhe i ka mbuluar harxhimet financiare, si dhe në katllanov dhe Ohër janë duke u shëruar disa fëmij me probleme shëndetsore fizike njëri prej tyre veç më ka filluar të ec bëri të ditur për FLAKA Enis Ibrahimi

 

Ibrahimi nëpërmes agjencis sonë ju drejtohet edhe bamirësve që kanë mundësi në mbështetje të kësaj shoqate atë ta bëjn me kohë sepse siç theksoi ai në çdo moment kemi njerëz të cilët kanë nevoj për kafshatln e Gojës.

Më posht ju sjellim disa fotografi që janë shkrepur gjat reslizimit të projekteve humanitare.

Nevrij Ademi
nga Nevrij Ademi Mars 10, 2018 11:17

© FLAKA.COM.MK - Derisa keni vendosur të merrni përmbajtje nga kjo faqe, në tërësi pajtoheni me kushtet e përdorimit.