Shqiptarja e parë krijon pijen energjike me imazhin e saj (Video)

Shqiptarja e parë krijon pijen energjike me imazhin e saj (Video)

Ndonëse duket e pabesueshme mirëpo është e vërtetë, një pije energjike që do i bëj konkurencë pikërisht Redbull-it e ndoshta dhe pijeve tjera energjike. BeautyLil esteistja e famshme shqiptare në Zvicër ka vendosur të sfidojë veten edhe në këtë biznes duke prodhuar kështu pijen energjike të famshme me imazhin e saj ashtu si mund të shihet edhe në foto dhe video. Ajo ka marrë licencën për prodhimin dhe shpërndarjen e pijes nën imazhin e saj në mbarë botën për të pushtuar tregun me imazhin dhe shijen e saj.

 

Redaksia Flaka
nga Redaksia Flaka Maj 10, 2018 18:33
Loading...

ARKIVI I LAJMEVE