Si do të jenë temperaturat muajin e ardhshëm?

Si do të jenë temperaturat muajin e ardhshëm?

Analiza e fundit për muajin e ardhshëm (gusht) tregon se do të kemi temperatura pak më të ulëta se normale për atë muaj të vitit, ndërsa reshjet do të jenë pak mbi mesataren ose ne duhet të presim më shumë reshje në këtë pjesë të kontinentit evropian, thotë meteorologu Slavço Poposki, pëcjell FLAKA.

“Megjithatë, pavarësisht kësaj, nuk do të thotë domosdoshmërisht se nuk mund të gjendet një valë më e theksuar e nxehtësisë që do të kushtëzonte temperatura të larta të ajrit. Megjithatë, në tërësi, të paktën për momentin, nuk mund të priten valë nxehtësie dhe e gjatë”, tha Poposki.

Ai shton se do të mbeten edhe më tej në ato analiza që janë afatshkurte sepse ato janë shumë më të sakta. FLAKA

Redaksia Flaka
nga Redaksia Flaka Korrik 12, 2018 21:40
Loading...

Filloi ndërtimi i kompleksit të ri banesor pranë Qendrës Tregtare ETC-Gostivar.Ofrojmë këto tipe banesash:-50m2-82m2-90m2-106m2-116m2-124m2-130m2(Duplex)-220m2Pagesa mundet të bëhet edhe me këste me 0% interes.Kontak telefoni:070215378

Posted by Poli Project ing. on Sunday, August 6, 2017
Chicago Stone Local Media

Our company presentation...

Posted by Chicago Stone LLC on Thursday, December 21, 2017

Gostivar
12°
11°
Thu
15°
Fri
17°
Sat
17°
Sun

ARKIVI I LAJMEVE

Loading...