Si ta verifikoni llogarinë tuaj në Instagram

Si ta verifikoni llogarinë tuaj në Instagram

Tashmë qëllimet dhe risitë në rrjetin social më të përdorur kanë ndryshuar. Nëse dikur qëllimi ishte të kishit sa më shumë ndjekës në Instagram, sot të gjithë duan një llogari të verifikuar. Njësoj si të gjithë VIP-at shumë nga ju e dëshiron atë ikonën blu krahas emrit.

Mirëpo për ta arritur një gjë të tillë, si fillim duhen plotësuar disa kritere. Po ju shpjegojmë se çfarë përfaqëson ky simbol: Verified Badge është një formë e kontrollit të llogarisë së Instagram-it që figura publike, influencues apo marka të njohura globale përdorin për të siguruar imazhin. Të gjitha llogaritë që kanë një numër të madh ndjekësish kanë më shumë gjasa të bien pre e kopjimit apo e hackerave, kështu që ky simbol ka tendencën ti mbrojë.

Si ta bëni një kërkesë për verifikimin e llogarisë tuaj?

Është mjaft e thjeshtë. Hapni aplikacionin e instagramit dhe klikoni mbi opsionin ‘Settings’. Do t’ju shfaqet një dritare që kërkon informacione mbi ju, emrin e profilit tuaj, emrin tuaj të plotë dhe një foto të dokumentit tuaj identifikues. Kjo kërkesë është e aplikueshme për të gjithë, por kjo nuk do të thotë që do ta merrni patjetër ikonën blu. Prisni deri në një tjetër njoftim nga Instagram.

Redaksia Flaka
nga Redaksia Flaka Shtator 13, 2018 22:56
Loading...

Filloi ndërtimi i kompleksit të ri banesor pranë Qendrës Tregtare ETC-Gostivar.Ofrojmë këto tipe banesash:-50m2-82m2-90m2-106m2-116m2-124m2-130m2(Duplex)-220m2Pagesa mundet të bëhet edhe me këste me 0% interes.Kontak telefoni:070215378

Posted by Poli Project ing. on Sunday, August 6, 2017
Chicago Stone Local Media

Our company presentation...

Posted by Chicago Stone LLC on Thursday, December 21, 2017

Gostivar
10°
9°
Wed
12°
Thu
16°
Fri
16°
Sat

ARKIVI I LAJMEVE

Loading...