Simptomat paralajmëruese të klamidia

Simptomat paralajmëruese të klamidia

Klamidia është një infeksion i transmetuar seksualisht, i shkaktuar nga bakteri Chlamydia trachomatis.

Si femrat ashtu edhe meshkujt janë të rrezikuar nga ky infeksion, i cili mund të përhapet nëpërmjet seksit vaginal, anal dhe oral.

Klamidia mund të infektojë qafën e mitrës, anusin, uretrën, dhe megjithëse janë raste tejet të rralla, ajo mundë të prekmë edhe fytin ose sytë. Shumica e njerëzve nuk e dinë që kanë klamidia për shkak se është një sëmundje e heshtur, shtuar faktit që simptomat e saj janë të ngjashme me ato të shumë problematikave shëndetësore.

Simptomat paralajmëruese të klamidia, të cilat nuk duhet injoruar:

– Shkarkim jonormal nga vagjina.

– Urinim i shpeshtë ose i dhimbshëm.

– Dhimbje në zonën rektale, shkarkime ose gjakderdhje.

– Dhimbje në pjesën e poshtme abdominale.

– Dhimbje apo gjakderdhje gjatë aktit seksual.

Flaka Redaksia
nga Flaka Redaksia Prill 2, 2018 23:02
Loading...

Filloi ndërtimi i kompleksit të ri banesor pranë Qendrës Tregtare ETC-Gostivar.Ofrojmë këto tipe banesash:-50m2-82m2-90m2-106m2-116m2-124m2-130m2(Duplex)-220m2Pagesa mundet të bëhet edhe me këste me 0% interes.Kontak telefoni:070215378

Posted by Poli Project ing. on Sunday, August 6, 2017
Chicago Stone Local Media

Our company presentation...

Posted by Chicago Stone LLC on Thursday, December 21, 2017

Gostivar
6°
13°
Thu
16°
Fri
17°
Sat
11°
Sun

ARKIVI I LAJMEVE

Loading...