Sindikata e policisë kërkon rritjen e pagave (VIDEO)

Sindikata e policisë kërkon rritjen e pagave (VIDEO)

Sindikata e pavarur e policëve përmes një marshi protestues kërkuan rritje të pagave dhe punësime të reja nëpër burgjet e vendit. Policët protestuan përpara ministrisë së Drejtësisë dhe asaj të Financave.

Në mbështetje të Sindikatës së Pavarur të Policisë doli edhe Konfederata e Organizatave Sindikale.
Redaksia Flaka
nga Redaksia Flaka Mars 11, 2018 19:44
Loading...

Filloi ndërtimi i kompleksit të ri banesor pranë Qendrës Tregtare ETC-Gostivar.Ofrojmë këto tipe banesash:-50m2-82m2-90m2-106m2-116m2-124m2-130m2(Duplex)-220m2Pagesa mundet të bëhet edhe me këste me 0% interes.Kontak telefoni:070215378

Posted by Poli Project ing. on Sunday, August 6, 2017
Chicago Stone Local Media

Our company presentation...

Posted by Chicago Stone LLC on Thursday, December 21, 2017

Gostivar
7°
13°
Thu
16°
Fri
17°
Sat
11°
Sun

ARKIVI I LAJMEVE

Loading...