Sipas dokumentit zyrtar, nuk është e obligueshme që të mbahet referendum për emrin

Sipas dokumentit zyrtar, nuk është e obligueshme që të mbahet referendum për emrin

Edhe pse kryeministri Zoran Zaev, paralajmëroi se do të ketë referendum në vjeshtë për çështjen e emrit, neni 11 i marrëveshjes mes Greqisë dhe Maqedonisë, thotë se procedurat për ndryshimet kushtetuese mund të fillojnë pas ratifikimit të marrëveshjes në kuvend ose pas referendumit, nëse pala e dytë vendos ta organizoj.

Redaksia Flaka
nga Redaksia Flaka Qershor 13, 2018 22:54

PUBLICI8

Sondazhi

Vlerësimi juaj për vitin 2018 ?
Maqedoni
0°
0°
Mon
-4°
Tue
-1°
Wed

ARKIVI I LAJMEVE