“Sistemi i Radarëve”, PTH: Lëndës i bashkëngjitet padia e një subjekti politik

“Sistemi i Radarëve”, PTH: Lëndës i bashkëngjitet padia e një subjekti politik

Pas reagimeve në opinion përmes të cilave Prokuroria thirret që të zbardh rastin me tenderin kontestues për furnizim të sistemit të radarëve, Prokuroria Themelore Publike për ndjekjen e krimit të organizuar dhe korrupsionit e njofton opinionin se menjëherë pas publikimit të audio incizimit është hapur lëndë.

Në ndërkohë kësaj lënde i është bashkangjitur edhe padija penale e ngritur nga ana e një partie politike.

Në gusht prokurori publik kompetent që merret me lëndën, deri te Ministria për Punë të Brendshme ka dhënë urdhër për grumbullimin e dokumentacionit të plotë për lëndën.

Në ndërkohë është urdhëruar një analizë thelbësore të dokumentacioni, pas çka prokuroria do të sjell vendim për procedurën e mëtejmë.

Redaksia Flaka
nga Redaksia Flaka Shtator 18, 2019 12:44

HAPËSIRË E SPONSORIZUAR
Loading...

© FLAKA.COM.MK - Derisa keni vendosur të merrni përmbajtje nga kjo faqe, në tërësi pajtoheni me kushtet e përdorimit.

REKLAMA