Snapchat po fillon të duket më shumë si Netflix

Snapchat po fillon të duket më shumë si Netflix

Snapchat vetëm bëri një hap të madh përpara në përpjekjen e vet për të zbuluar TV .

 Kompania njoftoi një formacion të ri të shfaqjeve origjinale që do të debutojnë sot. Shfaqjet, tani të markuara si “Snap Originals”, do të promovohen dukshëm brenda aplikacionit.

Shfaqjet në këtë program po ngjajnë me ato të Netflix dhe janë të shumtë ata që po bëjnë këtë krahasim.

Redaksia Flaka
nga Redaksia Flaka Tetor 10, 2018 22:40

PUBLICI8

Sondazhi

Vlerësimi juaj për vitin 2018 ?
Maqedoni
1°
-0°
Fri
3°
Sat
5°
Sun

ARKIVI I LAJMEVE