Sonte protestohet në Gjorçe Petrov

Sonte protestohet në Gjorçe Petrov

Banorët e lagjes Gjorçe Petrov do të dalin sot përsëri në protesta në ora 18:00. Protestat ndërmerren për shkak të aksidentit që shkaktoi pasoja tek një fëmijë 10 vjeçarë.

Banorët e revoltuar kanë protestuar mbrëmë, pas ndodhjes së aksidentit, ku kërkojnë nga kryetari i komunës që të përmirësojë sinjalistikën në rrugë.

Mbrëmë në Gjorçe Petrov u aksidentua dhjetëvjeçari duke kaluar rrugën në vizëbardha, nga një veturë e cila ka dashur t’u shmanget pengesave në rrugë dhe fatkqësisht ka goditur fëmijun.

Nevrij Ademi
nga Nevrij Ademi Prill 16, 2018 17:44

Publicitet


Moti sot
19°
20°
Wed
20°
Thu
22°
Fri
24°
Sat

ARKIVI I LAJMEVE