Sot vendoset për marrjen e mandatit të Nikolla Gruevski.

Sot vendoset për marrjen e mandatit të Nikolla Gruevski.

Deputetët në Kuvendin e Republikës së Maqedonisë sot në seancë plenare duhet të vendosin për marrjen e mandatit të deputetit të VMRO-DPMNE-së, Nikolla Gruevski.

Që të realizohet një gjë e tillë, është e nevojshme shumicë prej dy të tretave që është më se e sigurt se nuk do të jetë e mundshme, duke e pasur parasysh atë që grupi i pavarur i deputetëve të VMRO-DPMNE-së dhe “Për Maqedoni të përbashkët” u deklaruan se nuk do ta mbështesin propozimin e Komisionit për çështje procedurale dhe mandatare-imunitare.

Redaksia Flaka
nga Redaksia Flaka Nëntor 9, 2018 10:15
Loading...

ARKIVI I LAJMEVE