Spiro Ristovski kërkon Apeli t’ia shfuqizojë paraburgimin

Spiro Ristovski kërkon Apeli t’ia shfuqizojë paraburgimin

Për të mbrojtur veten në liri ose të paktën në arrest shtëpi të shkojë, kërkoi ish ministri Spiro Ristovskit, një prej të dyshuarve të organizatës më 27 prill i cili ka tre muaj është në paraburgim në Shutkë, përcjell FLAKA.

Në një fjalim të shkurtër, ai siguroi gjyqtarët e apelit se ai nuk do të abuzonte nëse ndalimi i tij ndërpritet.

“Nuk kam ndërmend të ik me vrap unë jam një njeri familjar me fëmijë që po mësojnë këtu. Unë nuk kam një variant rezervë. Funksionimi im i plotë lidhet me Maqedoninë. Dhe sa i përket faktit që unë do të fajësohesha për dëshmitarët, jam i informuar se hetimi ka mbaruar. Nuk mendova as të ndikoj në dikë, sepse jam i sigurt se do të provoj pafajësinë time”, tha i dyshuari Spiro Ristovski.

Një pjesë e argumenteve të avokatëve të Ristovskit ishte se vendimet për paraburgimin e padisë janë shumë të zakonshme dhe nuk ka dëshmi se ai mund të shpëtojë ose të ndikojë në procedurën se ai nuk është dënuar ose ndonjë procedurë tjetër kundër tij është kryer. FLAKA

Redaksia Flaka
nga Redaksia Flaka Maj 15, 2019 22:03

© FLAKA.COM.MK - Derisa keni vendosur të merrni përmbajtje nga kjo faqe, në tërësi pajtoheni me kushtet e përdorimit.