Stuhia ndërpret për një kohë fluturimet në Frankfurt

Stuhia ndërpret për një kohë fluturimet në Frankfurt

Pas një stuhie të enjten gjatë ditës, u pezulluan fluturimet në Aeroportin e Frankfurtit në Gjermani.

Stuhia ka goditur pjesë të ndryshme të Gjermanisë, pas një periudhe të gjatë të thatësisë dhe të nxehtit të madh.

Fluturimet në aeroportin më të ngarkuar të Gjermanisë u pezulluan kur stuhia iu afrua këtij aeroporti. Mirëpo, zyrtarë të aeroportit thanë se pas rreth gjysmë ore gjithçka iu kthye normalitetit.

Redaksia Flaka
nga Redaksia Flaka Gusht 9, 2018 19:52
Loading...

PUBLICITET