Sulmohet fizikisht një polic në Gazi Babë

Sulmohet fizikisht një polic në Gazi Babë

Një polic zyrtar nga stacioni policor Gazi Babë ka qenë i sulmuar fizikisht mbrëmë nga një person i panjohur. Sulmuesi është arrestuar dhe dërguar në stacionin policor.

Më 13.09.2018 në orën 2:40, zyrtari policor nga stacioni policor Gazi Babë ka qenë i sulmuar fizikisht nga personi F.A. (31) nga Shkupi. Ndërsa zyrtari policor ka qenë duke lëvizur drejtë veturës së tyre i cili ka qenë i parkuar në hapësirat e rrugës “Llazar Pop Trajkov”, është kapur dhe sulmuar fizikisht nga F.A.

Sulmuesi ka qenë i mundur dhe arrestuar. Gjatë dërgimit në stacionin policor, në një moment F.A. ka sulmuar edhe policinë tjetër zyrtar që ka qenë në orar të punës.

Janë marr të gjitha masat për zbardhjen e rastit.

Redaksia Flaka
nga Redaksia Flaka Shtator 13, 2018 23:01
Loading...

Filloi ndërtimi i kompleksit të ri banesor pranë Qendrës Tregtare ETC-Gostivar.Ofrojmë këto tipe banesash:-50m2-82m2-90m2-106m2-116m2-124m2-130m2(Duplex)-220m2Pagesa mundet të bëhet edhe me këste me 0% interes.Kontak telefoni:070215378

Posted by Poli Project ing. on Sunday, August 6, 2017
Chicago Stone Local Media

Our company presentation...

Posted by Chicago Stone LLC on Thursday, December 21, 2017

Gostivar
11°
10°
Wed
13°
Thu
16°
Fri
17°
Sat

ARKIVI I LAJMEVE

Loading...