Super Range Rover 6×6 që do të prezantohet me jahte

Super Range Rover 6×6 që do të prezantohet me jahte

T.Fotiadis Design ka krijuar një Range Rover që do ta prezantojë fillimisht në Spektaklin e Jahteve në Monako.

E lexuat mirë, te jahtet! Kjo makinë do të futet mes jahteve pasi është një 6×6 dhe krijuesi i saj merret me mjete lundruese. Për këtë arsye i ka vënë edhe emrin SLT (Superyacht Land Tender), transmeton tch.

Ky mjet do të shërbejë që pasanikët të udhëtojnë më rehat në vendin ku kanë “parkuar” jahtin.

Flaka Redaksia
nga Flaka Redaksia Prill 28, 2018 23:28

ARKIVI I LAJMEVE