Synimi parësor i Gjermanisë, Amerikës dhe të tjerëve, anëtarësimi i Kosovës në OKB, ja kush e thotë

Synimi parësor i Gjermanisë, Amerikës dhe të tjerëve, anëtarësimi i Kosovës në OKB, ja kush e thotë

Blerim Shala, këshilltar politik i presidentit të Kosovës, Hashim Thaçi, ka thënë se shtetet e Quint’it po angazhohen fort që ta bëjnë Kosovën anëtare të Organizatës së Kombeve të Bashkuara.

Shala ka thënë në emisionin “Pressing”, me Leonard Kerqukin, në televizionin T7, se anëtarësimi i Kosovës në OKB është “synimi parësor i Gjermanisë, Amerikës dhe tri shteteve tjera perëndimore”.

Këshilltari i Thaçit ka shtuar se kancelarja e Gjermanisë, Angela Merkel, në veçanti është e vendosur të ndihmojë Kosovën nëpërmjet të gjitha mënyrave të mundshme.

Flaka Redaksia
nga Flaka Redaksia Maj 15, 2018 22:35
Loading...

Filloi ndërtimi i kompleksit të ri banesor pranë Qendrës Tregtare ETC-Gostivar.Ofrojmë këto tipe banesash:-50m2-82m2-90m2-106m2-116m2-124m2-130m2(Duplex)-220m2Pagesa mundet të bëhet edhe me këste me 0% interes.Kontak telefoni:070215378

Posted by Poli Project ing. on Sunday, August 6, 2017
Chicago Stone Local Media

Our company presentation...

Posted by Chicago Stone LLC on Thursday, December 21, 2017

Gostivar
10°
11°
Thu
15°
Fri
17°
Sat
17°
Sun

ARKIVI I LAJMEVE

Loading...