Talenti i vogël Edion Xhemajli vjen me “Kush po vjen”

Talenti i vogël Edion Xhemajli vjen me “Kush po vjen”

Eshtë super talent dhe tashmë reperi më i vogël i estradës shqiptare dhe quhet Edion Xhemajli. Edioni i ka vetëm 7 vjet e gjysëm dhe sapo ka sjellë këngën e tij të parë me një videoklip të bukur me titull “Kush po vjen”, ku për muzikën është kujdesur Beni Baksi e për videon Maximus nga Blerdi Malushi. Edhe në video shihet artisti o vogël së bashku me miqtë e tij duke

Redaksia Flaka
nga Redaksia Flaka Mars 10, 2018 11:13

PUBLICI8

Sondazhi

Vlerësimi juaj për vitin 2018 ?
Maqedoni
0°
0°
Mon
-4°
Tue
-1°
Wed

ARKIVI I LAJMEVE