Të gjithë diplomatët amerikanë largohen nga Venezuela

Të gjithë diplomatët amerikanë largohen nga Venezuela

Sekretari amerikan i Shtetit, Mike Pompeo, konfirmoi se personeli diplomatik amerikan i mbetur në Venezuelë ishte larguar sot nga ky vend.

“Diplomatët amerikanë tani do të vazhdojnë misionin e tyre nga vende të tjera ku ata do të vazhdojnë të ndihmojnë në menaxhimin e ofrimit të ndihmës humanitare për popullin e Venezuelës dhe mbështetjen e pjesëmarrësve në protesta demokratike që i japin zemër tiranisë”, tha Pompeo në një deklaratë.

Redaksia Flaka
nga Redaksia Flaka Mars 14, 2019 22:35
© FLAKA.COM.MK - Derisa keni vendosur të merrni përmbajtje nga kjo faqe, në tërësi pajtoheni me kushtet e përdorimit.