“Të jesh shqiptar”, Fatjona Geci vjen me librin e parë socio-politik

“Të jesh shqiptar”, Fatjona Geci vjen me librin e parë socio-politik

Recenzentët e librit e cilësuan atë si paraqitje të realitetit të vërtetë të ndarjeve etnike në vend, të krijuara që nga Akademia e Shkencave dhe Arteve, të sjella përmes qasjes së autores dhe intervistave me personalitete të ndryshme ku paraqiten shqiptarët në tre dekadat e fundit.
Libri “Të jesh shqiptar” përfshin 20 intervista me personalitete nga politika dhe sfera akademike. Fatjona Geci është autore e disa vëllimeve politike por ky është libri i saj i parë me karakter socio-politik.   (Tvm2)
Redaksia Flaka
nga Redaksia Flaka Dhjetor 6, 2018 19:20
© FLAKA.COM.MK - Derisa keni vendosur të merrni përmbajtje nga kjo faqe, në tërësi pajtoheni me kushtet e përdorimit.