Tetovë, edhe një vjedhje në objekt fetar

Tetovë, edhe një vjedhje në objekt fetar

Sot 11 maj, rrethë orës 06.30 minuta, personi T.P. 58 vjeç nga Tetova, ka paraqitur se deri më tani persona të panjohur mbrëmë kanë kryer vjedhje të rëndë, në kishën ,,Shën Dhimitri,, me lokacion të varezat ortodokse në Tetovë.

Pasi me forcë kanë hapur derën hyrëse, nga pjesa e ikonave për ndezje të qirijve kanë vjedhur 2000 denarë, dhe pa mos u vërejtur nga askush kanë lëshuar hapsirat e kishës.

Meren të gjitha masat dhe aktivitetet, për zbardhjen e plotë të rastit, dhe zbulimin e kryerësve të veprës. Flaka

Redaksia Flaka
nga Redaksia Flaka Maj 11, 2018 12:41
Loading...

Filloi ndërtimi i kompleksit të ri banesor pranë Qendrës Tregtare ETC-Gostivar.Ofrojmë këto tipe banesash:-50m2-82m2-90m2-106m2-116m2-124m2-130m2(Duplex)-220m2Pagesa mundet të bëhet edhe me këste me 0% interes.Kontak telefoni:070215378

Posted by Poli Project ing. on Sunday, August 6, 2017
Chicago Stone Local Media

Our company presentation...

Posted by Chicago Stone LLC on Thursday, December 21, 2017

Gostivar
10°
10°
Wed
13°
Thu
16°
Fri
17°
Sat

ARKIVI I LAJMEVE

Loading...