Tetovë, Policia me aksion për largimin e veturave të parkuara në mënyrë jo të rragullt

Tetovë, Policia me aksion  për largimin e veturave të parkuara në mënyrë jo të rragullt

Gjatë këtyre ditëve në qytetin e Tetovës, meren masa të përforcuara, për largimin e veturave të parkuara në mënyrë jo të ragullt, të cilat jo vetëm se e pengojnë qarkullimin e lirshëm dhe të sigurtë të pjesmarësve tjerë në trafik, por edhe në masë të madhe, dukshëm e pengojnë pastrimin e borës nëpër rrugë dhe trotoare, trnasmeton Flaka

Dje dhe pardje (8 dhe 9-janar) janë sanksionuar dhe nga ana e shërbimit të karotrecit (marimangës)
janë ngritur gjithsej 30 vetura ,të cilat kanë qenë të parkuara gabim, ose në mënyrë jo të ragullt, kryesishtë në pjesën qëndrore të Tetovës, duke përmendur se pronarve të veturave u janë pregaditur, fletëpagesa të detyrueshme për kundërvajtje, kurse gjobat për këto lloje të kundërvajtjeve, lëvizin prej 45 deri 180 euro në kundërvlerë të denarit, ku kundërvajtësit vlerën e gjobave në të holla, mundë ta këmbejnë edhe me pika negateive edhe ate prej 25 deri 40 pika, mvarrësishtë nga vlera e gjobës. Flaka 

Redaksia Flaka
nga Redaksia Flaka Janar 10, 2019 12:32
© FLAKA.COM.MK - Derisa keni vendosur të merrni përmbajtje nga kjo faqe, në tërësi pajtoheni me kushtet e përdorimit.