Tiramisu me dredhëza

Tiramisu me dredhëza

Përbërësit:

400 g dredhëza të prera,
– 100 ml lëng portokalli apo molle,
– 30 g sheqer pluhur,
– 450 g biskota (gurabija të ëmbla),
– 10 g djathë mascarpone,
– 100 g krem.

Përgatitja:

Përzieni në blender 150 g dredhëza, lëngun e portokallit dhe të mollëve dhe 2 lugë sheqer pluhur derisa të bëhet përbërja e lëmuar. Ndani dy lugë të asaj përbërjeje.

Biskotat vendosni në një pjatë të madhe dhe qitni pjesën e mbetur të përbërjes.

Djathin mascarpone dhe sheqerin e mbetur pluhur bashkoni në një tepsi të madhe.

Përzieni kremin e tundur. Vendosni një radhë biskota, një radhë krem nga mascarpone dhe një radhë dredhëza.

Në maje qitni pjesën e ndarë të përbërjes.

Flaka Redaksia
nga Flaka Redaksia Maj 15, 2018 23:01
Loading...

Filloi ndërtimi i kompleksit të ri banesor pranë Qendrës Tregtare ETC-Gostivar.Ofrojmë këto tipe banesash:-50m2-82m2-90m2-106m2-116m2-124m2-130m2(Duplex)-220m2Pagesa mundet të bëhet edhe me këste me 0% interes.Kontak telefoni:070215378

Posted by Poli Project ing. on Sunday, August 6, 2017
Chicago Stone Local Media

Our company presentation...

Posted by Chicago Stone LLC on Thursday, December 21, 2017

Gostivar
10°
10°
Wed
13°
Thu
16°
Fri
17°
Sat

ARKIVI I LAJMEVE

Loading...