“Tradita” me mirënjohje për veprimtarin e çështjes shqiptare, Profesor Nevzat Halili

“Tradita” me mirënjohje për veprimtarin e çështjes shqiptare, Profesor Nevzat Halili

Në Edicionin VI të manifestimit kulturor “Lidhja na bashkon”, Shoqata për kulturë dhe art “Tradita”, i ndau MIRËNJOHJE veprimtarit të çështjes shqiptare, Profesor Nevzat Halilit, për veprimtarinë e tij patriotike, për qëndresën përballë politikës hegjemoniste sllave, për synimet politike dhe historike si dhe për lirinë dhe demokracinë e popullit shqiptar.

Tetovë, më 10 qershor 2019

Kryetari
Selam Sulejmani

Redaksia Flaka
nga Redaksia Flaka Qershor 11, 2019 10:28

© FLAKA.COM.MK - Derisa keni vendosur të merrni përmbajtje nga kjo faqe, në tërësi pajtoheni me kushtet e përdorimit.

HAPËSIRË E SPONSORIZUAR

Loading...