Tunel nën Kala, projekti i qytetit të Shkupit

Tunel nën Kala, projekti i qytetit të Shkupit

Nga pjesa e pasme e godinës së Qeverisë, përmes tuneleve në Kala të arrihet deri tek Rruga e plastikës. Për këtë projekt sot është nënshkruar marrëveshje për përpunimin e projektit fillestar dhe projekti infrastrukturor për zgjidhje trafiku që me urë në qendër të qytetit, tunele nën Kalanë e Shkup dhe unazë do ta lidh bulevardin “Shën Klimenti i Ohrit” me bulevardet “Nikolla Karev” dhe “Brigadën maqedonase- kosovare”. Pritet që projekti në fjalë të jetë gati deri në fund të vitit ndërsa tunelet të jenë gati deri në vitin 2022.

Redaksia Flaka
nga Redaksia Flaka Qershor 12, 2019 20:42

© FLAKA.COM.MK - Derisa keni vendosur të merrni përmbajtje nga kjo faqe, në tërësi pajtoheni me kushtet e përdorimit.

HAPËSIRË E SPONSORIZUAR

Loading...