Tusk e përshëndeti marrëveshjen e arritur për kontestin për emrin

Tusk e përshëndeti marrëveshjen e arritur për kontestin për emrin

Kryetari i Këshillit Evropian Donald Tusk i përgëzoi në “Tuiter” kryeministrat e Maqedonisë dhe të Greqisë për marrëveshjen e arritur.

“Ju falënderoj që të pamundurën e bëtë të mundur”, shkroi Tusk në “Tuiter”.

Redaksia Flaka
nga Redaksia Flaka Qershor 12, 2018 21:17
Loading...

REKLAMA

PARTNER

Maqedoni
13°
19°
Wed
19°
Thu
19°
Fri

ARKIVI I LAJMEVE