Ues Miçel në Shkup në bisedime për emrin dhe për NATO-n

Ues Miçel në Shkup në bisedime për emrin dhe për NATO-n

Ndihmës sekretari amerikan i shtetit për Evropë dhe Euroazi, Ues Miçel sot arrin në Shkup, si destinacioni i dytë në kuadër të turneut të tij nëpër vendet e Ballkanit Perëndimor.

Mbështetja e SHBA-ve për aspiratat euro-atlantike të Maqedonisë, negociatat e vendit me Greqinë për mosmarrëveshjen e emrit dhe thirrja për zbatimin e reformave, për të forcuar demokracinë, sundimin e ligjit dhe lirinë e mediave, janë mesazhet që Miçel do të përcjell në takimet me kreun shtetëror.

Miçel do të takohet me kryeministrin Zoran Zaev dhe ministrin e jashtëm Nikolla Dimitrov.

Redaksia Flaka
nga Redaksia Flaka Mars 13, 2018 12:18

PUBLICI8

Sondazhi

Vlerësimi juaj për vitin 2018 ?
Maqedoni
1°
-0°
Fri
3°
Sat
5°
Sun

ARKIVI I LAJMEVE