Ushqimet që ndihmojnë në uljen e tensionit të gjakut

Ushqimet që ndihmojnë në uljen e tensionit të gjakut

Tensioni i lartë i gjakut, i njohur si vrasës i qetë, po godet gjithnjë e më shumë popullsinë e re.

Ai mund të shkaktojë sëmundje zemre, probleme me veshka dhe pengesa tjera shëndetësore.

Nëse vuani nga kjo gjendje, problemi nuk mund të injorohet.

Një ndihmë e vogël rreth kësaj gjendjeje mund të jenë edhe ushqimet që duhet konsumuar.

Këto janë disa nga ushqimet që ndikojnë në uljen e tensionit të lartë të gjakut:

Boronicat

Jogurti

Çokollata e zezë

Bananet

Lëngu i panxharit

Flaka Redaksia
nga Flaka Redaksia Maj 15, 2018 23:04
Loading...

PUBLICITET