Varrezat e Volkswagenit në SHBA

Varrezat e Volkswagenit në SHBA

Si pjesë e marrëveshjes pas shpërthimit të skandalit me emetimin e gazrave të dëmshme, Volkswagen ka kthyer mbrapshtë rreth 350 mijë vetura dizel në SHBA.

Prodhuesi i veturave deri më tani ka shpenzuar më shumë se 7.4 miliardë dollarë në automjete, sipas padive gjyqësore të shikuara nga Reuters.

Volkswagen ka 37 depo në gjithë SHBA-të dhe ato nuk janë vetëm parkingje. Vendet përfshijnë një ish-stadium futbolli në periferi të Detroitit, një fabrikë të vjetër letre në Minesota dhe një copë toke të madhe në një shkretëtirë të Kalifornisë, transmeton ksp.

Njerëzit që zotërojnë ose marrin me qira një prej automjeteve të prekur mund të zgjedhin të shesin veturat e tyre përsëri në Volkswagen, të përfundojnë me qira ose ta bëjnë makinën e tyre të modifikuar për të përmirësuar emetimet. Pronarët dhe qiramarrësit kanë kohë deri më 1 shtator për të paraqitur një kërkesë.

Nevrij Ademi
nga Nevrij Ademi Prill 2, 2018 16:35
Loading...

Filloi ndërtimi i kompleksit të ri banesor pranë Qendrës Tregtare ETC-Gostivar.Ofrojmë këto tipe banesash:-50m2-82m2-90m2-106m2-116m2-124m2-130m2(Duplex)-220m2Pagesa mundet të bëhet edhe me këste me 0% interes.Kontak telefoni:070215378

Posted by Poli Project ing. on Sunday, August 6, 2017
Chicago Stone Local Media

Our company presentation...

Posted by Chicago Stone LLC on Thursday, December 21, 2017

Gostivar
10°
10°
Wed
13°
Thu
16°
Fri
17°
Sat

ARKIVI I LAJMEVE

Loading...