Vazhdon seanca konstituive e Kuvendit të Kosovës

Vazhdon seanca konstituive e Kuvendit të Kosovës

Sot nga ora 10:00 vazhdon seanca konstituive e Kuvendit të Kosovës, e cila është thirrur nga kryesuesi, Adem Mikullovci.
Derisa VV dhe LDK e kanë konfirmuar pjesëmarrjen, PAN ka njoftuar se nuk do të merr pjesë në seancë. PAN ka kërkuar mbajtjen dhe të një takimi konsultativ të partive politike.
Në rend dite është zgjedhja e organeve udhëheqëse të Kuvendit, kryetarit dhe nënkryetarit

Redaksia Flaka
nga Redaksia Flaka Gusht 10, 2017 09:07