Versioni superluksoz i Mercedesit prej 105.000 eurosh

Versioni superluksoz i Mercedesit prej 105.000 eurosh

Firma Carlex Design ka vendosur klasën Mercedes X në një trajtim të veçantë, për konsumatorët që dëshirojnë që pick-up e tyre të dallojnë nga rrobat e gatshme.

Disa do të thoshin se pick-up i Mercedes nuk është asgjë më shumë se një Nissan Navara i rindërtuar. Carlex Design nuk mendon ashtu, por klasën X e sheh si potencial, në mënyrë që blerësit e tij të përjetojnë si është më së miri një model me dinjitet.

Në fakt, Maybach ishte inspirim për detaje stilistike të karrocerisë, por edhe në kabinën e modifikuar të Mercedes pick-up.

Kjo kënaqësi do t’iu kushtojë blerësve 105.000 euro, në versionin bazë, ndërsa sipas dëshirës, klientët mund të shpenzojnë edhe më shumë para, pasi Carlex do t’i plotësojë kërkesat shtesë.

Carlex e ka quajtur versionin e klasës X si “Yachting Edition” dhe vetura në fotografitë promovuese është krahasuar me jahtin e vërtetë.

Redaksia Flaka
nga Redaksia Flaka Korrik 12, 2018 22:45
Loading...

Filloi ndërtimi i kompleksit të ri banesor pranë Qendrës Tregtare ETC-Gostivar.Ofrojmë këto tipe banesash:-50m2-82m2-90m2-106m2-116m2-124m2-130m2(Duplex)-220m2Pagesa mundet të bëhet edhe me këste me 0% interes.Kontak telefoni:070215378

Posted by Poli Project ing. on Sunday, August 6, 2017
Chicago Stone Local Media

Our company presentation...

Posted by Chicago Stone LLC on Thursday, December 21, 2017

Gostivar
14°
10°
Wed
13°
Thu
16°
Fri
17°
Sat

ARKIVI I LAJMEVE

Loading...