Veseli priti në takim znj. Kerstin Zielosko Labonte, kryetare e shoqatës ‘Education Unlimited a.V.’

Veseli priti në takim znj. Kerstin Zielosko Labonte, kryetare e shoqatës ‘Education Unlimited a.V.’

Sot, kam shoqëruar znj. Kerstin Zielosko Labonte, në takim me Kryetarin e Kuvendit të Republikës së Kosovës, Z. Kadri Veseli.

Në takim, u diskutua për thellimin e bashkëpunimit ne fushën e arsimit, në mes të institucioneve arsimore të Kosovës dhe organizatës gjermane “Education Unlimited a.V”, e përfaqësuar nga znj. Zielosko Labonte.

Kryeparlamentari ka mirëpritur bashkëpunimin në lëmin e arsimit, duke ofruar gjithë përkrahjen e tij për këtë bashkëpunim.

Kosova e ka të ardhmen e vet brenda arsimit cilësor.

Sot, kam shoqëruar znj. Kerstin Zielosko Labonte, në takim me Kryetarin e Kuvendit të Republikës së Kosovës, Z. Kadri…

Posted by Imer Xhemail Lladrovci on Thursday, September 13, 2018

Redaksia Flaka
nga Redaksia Flaka Shtator 14, 2018 09:49
Loading...

Filloi ndërtimi i kompleksit të ri banesor pranë Qendrës Tregtare ETC-Gostivar.Ofrojmë këto tipe banesash:-50m2-82m2-90m2-106m2-116m2-124m2-130m2(Duplex)-220m2Pagesa mundet të bëhet edhe me këste me 0% interes.Kontak telefoni:070215378

Posted by Poli Project ing. on Sunday, August 6, 2017
Chicago Stone Local Media

Our company presentation...

Posted by Chicago Stone LLC on Thursday, December 21, 2017

Gostivar
10°
9°
Wed
12°
Thu
16°
Fri
16°
Sat

ARKIVI I LAJMEVE

Loading...