Vilë Bashtova e Kavajës dhe kështjella e rrallë në Shqipëri

Vilë Bashtova e Kavajës dhe kështjella e rrallë në Shqipëri

Një udhëtim në Vilë Bashtovë të Kavajës, vetëm 10-të km larg autostradës Durrës-Rrogozhinë është destinacioni tjetër që Ilnisa Agolli përmes projektit “100 fshatrat turistike të Shqipërisë”, na zbulon sot.

Një fshat që konsiderohet i vetmi në Ballkan, për natyren dhe kështjellën e rrallë që gjendet aty. Por sa jemi në dijeni për këtë fshat mahnitës në bukuritë dhe diversitetin që ofron?

Po për fortesën-epiqendër turistike kaq tërheqëse për t’u vizituar dhe lënë në harresë? Po në fshat çfarë ndodh a ka me banorë?

Njihuni me këtë një tjetër stacion te zhvillimit! Motori i turizmit është gjithmonë përpara duke na ndihmuar në zbulimin e këtyre minierave te bukurisë në Fshatrat e Shqipërisë.

Top Channel

Redaksia Flaka
nga Redaksia Flaka Tetor 9, 2019 14:01

HAPËSIRË E SPONSORIZUAR
Loading...

© FLAKA.COM.MK - Derisa keni vendosur të merrni përmbajtje nga kjo faqe, në tërësi pajtoheni me kushtet e përdorimit.

REKLAMA

PARTNER