Visar Ganiu, takim me punonjësit e kulturës | FOTO

Visar Ganiu, takim me punonjësit e kulturës | FOTO

Kandidati i BDI-së për Kryetar komune të Çairit, Visar Ganiu, sot realizoi takim me punonjësit e kulturës në të cilin pjesëmarrësit i shpalosën idetë dhe shqetësimet e tyre në lidhje me kulturën dhe njëkohësisht u informuan se të gjitha idetë dhe sygjerimet do të shqyrtohen dhe do të përfshihen në plan-programin e punës, njofton Aktuale.mk.

Takimi u mbajt në Galerinë Çifte Hamam, në Çarshinë e Shkupit.

Abedin Bilalli
nga Abedin Bilalli Shtator 12, 2017 20:26

NA NDIQNI NE FACEBOOK

Moti sot
6°
2°
Sun
-2°
Mon
-1°
Tue
-2°
Wed

ARKIVI I LAJMEVE