VMRO-DPMNE: Përgjegjësi do të ketë kur të kthehemi ne në pushtet

VMRO-DPMNE: Përgjegjësi do të ketë kur të kthehemi ne në pushtet

Partia maqedonase opozitare VMRO-DPMNE, përmes një kumtese për media kërkon që LSDM-ja të përgjigjet dhe të jep llogari për harxhimin e parave të qytearëve.

Nga kjo parti thonë se ka disa gazetarë të cilët marrin para për të lavdëruar politikat e LSDM.

“LSDM-ja nuk është opozitë dhe duhet të jep përgjigje se ku dhe si i harxhon paratë e qytetarëve. Zaev duhet të jep përgjegjësi për harxhimet dhe duhet të përgjigjet cili është kontributi nga këshilltarët që ka në kabinetin e tij. Qeveria duhet të përgjigjet për çështjet që preokupojnë opinionin në Maqedoni”, thonë nga VMRO-DPMNE.

Sipas tyre, përgjegjësi për paratë e qytetarëve do të ketë vetëm kur VMRO-DPMNE-ja të kthehet në pushtet.

Flaka Redaksia
nga Flaka Redaksia Maj 15, 2018 22:55
Loading...

PUBLICITET