Volvo nga viti 2019 do të prodhojë vetëm vetura elektrike | VIDEO

Volvo nga viti 2019 do të prodhojë vetëm vetura elektrike | VIDEO

Prodhuesi botërorë i veturave Volvo ka bërë të ditur që të gjitha veturat e tyre nga viti 2019 do të kenë motor elektrik.

Volvo këtë vendime quan si më të rëndësishmin që ndonjëherë e ka marur ndonjë prodhues, ku ka thënë se të gjitha modelet do të keni mënyre elektrike të përdorimit.

Drejtori i Volvos Haan Samuelsson ka deklaruar se politika e tyre është zhvillohet duke i plotësuar kërkesat  e klientëve.

Ai ka thënë gjithashtu se njerëzit çdo ditë e më shumë po kërkojnë vetura elektrike, ndërsa ne jemi këtu për t’i plotësuar kërkesat e tanishme dhe të ardhme të blerësve tanë.

Në 2019 Volvo do të sjell 5 modela elektrik në treg.

 

 


Abedin Bilalli
nga Abedin Bilalli Gusht 14, 2017 23:00

REKLAMA