Votimi në Çair dhe Butel, sipas standardeve (video)

Votimi në Çair dhe Butel, sipas standardeve (video)

Votimi në komunën e Çairit dhe në Butel po zhvillohet i qetë dhe sipas standardeve. Gazetarja Melihate Rustemi ka inspektuar disa qendra votimi. Sipas të dhënave paraprake të mbledhura nga terreni, vendvotimet janë hapur në kohë, por raportohet për dalje të ulët të votuesve.

https://youtu.be/39BaHo5XULw
Nevrij Ademi
nga Nevrij Ademi Prill 21, 2019 13:36

© FLAKA.COM.MK - Derisa keni vendosur të merrni përmbajtje nga kjo faqe, në tërësi pajtoheni me kushtet e përdorimit.