Vrasja në Shutkë, paraburgim për të dyshuarin

Vrasja në Shutkë, paraburgim për të dyshuarin

Prokuror përgjegjës publik nga Prokuroria Themelore Publike ka sjellë urdhër për zbatimin e procedurës hetuese kundër një personi për shkak dyshimit se ka bërë veprën penale vrasje nga neni 123 pika 1 dhe një vepër penale tentim për vrasje, e parashikuar në nenin 123 pika 1 nga Kodi Penal.

Gjatë ditës së djeshme, pas mosmarrëveshjes verbale dhe përleshjes fizike të dy kushërinjve në lagjen Shuto Orizarë, i dyshuari me thikë ka hyrë në shtëpinë e të dëmtuarve, me qëllim që ta privoj nga liria kushëririn e tij.

Duke e goditur në pjesën e gjoksit i ka shkaktuar plagë në trup. Me qëllim që t’i ndajë, mes dy të dëmtuarve është gjetur bashkëshortja e të dëmtuarit pas çka i dyshuari ka goditur me thikë në pjesën e zemrës tani më të ndjerën.

Redaksia Flaka
nga Redaksia Flaka Qershor 15, 2019 22:51

HAPËSIRË E SPONSORIZUAR

Loading...

© FLAKA.COM.MK - Derisa keni vendosur të merrni përmbajtje nga kjo faqe, në tërësi pajtoheni me kushtet e përdorimit.

REKLAMA