Vulin-Zaevit: Nuk ka Kosovë, por vetëm Serbi

Vulin-Zaevit: Nuk ka Kosovë, por vetëm Serbi

Kryeministri maqedonas, Zoran Zaev, tha sot, se pas ftesës për Shkupin që t`i bashkohet NATO-s, të gjithë duhet të ndjekin shembullin e Maqedonisë dhe i bëri thirrje Serbisë e Kosovës të vazhdojnë dialogun në Bruksel me ndërmjetësimin e Bashkimit Evropian.

Deklarata e tij ka shkaktuar reagimin e ministrit të Mbrojtjes së Serbisë, Aleksandar Vulin, i cili ka thënë se Zaev duhet të di se ‘nuk ka Kosovë dhe Serbi, por vetëm Serbi’.

“Zaev duhet të di se nuk ka Kosovë dhe Serbi, por vetëm Serbia dhe territori nën administrimin e përkohshëm të OKB-së në përputhje me Rezolutën 1244”, ka thënë Vulin duke komentuar deklaratën nga kryeministri maqedonas.

Redaksia Flaka
nga Redaksia Flaka Korrik 12, 2018 19:57
Loading...

PUBLICITET