WhatsApp etiketon mesazhet e përcjellura nga përdorues të tjerë

WhatsApp etiketon mesazhet e përcjellura nga përdorues të tjerë

WhatsApp do të etiketojë mesazhet e përcjellura, një lëvizje e cila synon të adresojë problemet e keqinformimit në platformë.

Në një postim në blog Whatsapp prezantoi etiketën e re e cila tregon kur një mesazh është përcjellur nga një përdorues tjetër.

Etiketa do të aplikohet mbi tekstin, imazhin dhe videon siç e tregon edhe fotoja e këtë artikull.

Redaksia Flaka
nga Redaksia Flaka Korrik 11, 2018 22:41

Publicitet


Moti sot
20°
21°
Thu
21°
Fri
24°
Sat
26°
Sun

ARKIVI I LAJMEVE