Zaev: Anëtarësimi në NATO dhe BE, prioriteti ynë

Zaev: Anëtarësimi në NATO dhe BE, prioriteti ynë

Kryeministri i Maqedonisë Zoran Zaev deklaroi se prioritet i qeverisë së tij është anëtarësimi në MATO dhe Bashkimin Europian.

Ai theksoi se tani është koha që të përcaktohet e ardhmja për gjeneratat që vijnë.

“Duhet të vazhdojmë me guxim dhe vendosmëri në realizimin qëllimit tonë strategjik, anëtarësimin në NATO dhe BE. Është koha kur gjenerata jonë duhet të përcaktoj të ardhmen e shtetit dhe gjeneratave që vijnë. Është koha që fëmijëve tanë dhe gjeneratave që vijnë tu japim shkas që ta gjejnë veten e tyre në Republikën e Maqedonisë”, deklaroi Zaev.

Nevrij Ademi
nga Nevrij Ademi Tetor 11, 2018 14:58
Loading...