Zaev nga Gostivari: Referendumi çelës për inkuadrim në NATO dhe BE | VIDEO

Zaev nga Gostivari: Referendumi çelës për inkuadrim në NATO dhe BE | VIDEO

#REFERENDUMI2018LIVE: Tubimi: Dil #PËR Maqedoninë Evropiane në Gostivar.Flet: Zoran Zaev, Kryeminisër dhe lider i LSDM-së.

Posted by FLAKA on Thursday, September 6, 2018

Redaksia Flaka
nga Redaksia Flaka Shtator 7, 2018 10:37

REKLAMA

Maqedoni
13°
6°
Thu
4°
Fri
2°
Sat

ARKIVI I LAJMEVE