Zbuloni se kujt kategorie çifti i përkisni

Zbuloni se kujt kategorie çifti i përkisni

Ashtu si çdo gjë ndahet në disa kategori, sapo zbuluam se dhe çiftet e partnerëve i përkasin kategorive të ndryshme. Lexoni dhe zbuloni se kujt kategorie i përket çifti juaj.

-Çifti perfekt
Ata shfaqen gjithmonë të lumtur sidomos në sy të të tjerëve. Edhe nëse mund të kenë ndonjë problem, pë rata mjafton që të gjithë të mendojnë se janë mrekullisht të lumtur dhe që çdo gjë për ta ecën vaj. Ata vdesin të jenë “Couple Goals”.

-Çifti që ankohet gjithmonë
Kredia,qeraja, kursi i fëmijëve. Me pak fjalë ata do i dëgjosh gjithmonë duke u ankuar për diçka të re. Pavarsisht se për ta çdo gjë mund të shkojë shumë mirë, ata duan me doemos të tregojnë se asgjë në jetë nuk ecën vaj.

-Çifti i kundërt
Ky është lloji i çiftit që përgjithsisht nuk kanë asgjë të përbashkët e megjithatë mes tyre ekziston një alkimi shumë e bukur. Nëse njëri nga ata I gjykon gjërat bazuar në ndjenja, tjetri i gjykon bazuar në logjikë. Plotësojnë shumë mirë njëri-tjetrin.

-Çifti i fuqishëm
Ata janë gati 50-50. Aq sa e duan njëri tjetrin aq shumë e duan dhe veten. Çdo vendim e marrin duke e gjykuar me mature dhe janë shpirtrat binjakë të njëri-tjetrit.

-Çifti praktik
Ata shikojnë të gjitha anët e situatave dhe vendosin mbi atë që është më praktike.
Nëse do të donin të blinin diçka, ata nuk do të zgjidhnin as atë më të shtrenjtën e as atë më të lirën. Do të zgjidhnin atë me çmim mesatar.j.j

Nevrij Ademi
nga Nevrij Ademi Korrik 12, 2018 11:34
Loading...

Filloi ndërtimi i kompleksit të ri banesor pranë Qendrës Tregtare ETC-Gostivar.Ofrojmë këto tipe banesash:-50m2-82m2-90m2-106m2-116m2-124m2-130m2(Duplex)-220m2Pagesa mundet të bëhet edhe me këste me 0% interes.Kontak telefoni:070215378

Posted by Poli Project ing. on Sunday, August 6, 2017
Chicago Stone Local Media

Our company presentation...

Posted by Chicago Stone LLC on Thursday, December 21, 2017

Gostivar
11°
11°
Thu
15°
Fri
17°
Sat
17°
Sun

ARKIVI I LAJMEVE

Loading...