Zëvendësimi i Cadillac ATS-V duket i shkëlqyer

Zëvendësimi i Cadillac ATS-V duket i shkëlqyer

Më parë këtë vit, GM njoftoi se sedani Cadillac ATS do të zëvendësohet. Coupe ATS do të vazhdoj edhe një vit tjetër, por GM po punon për një zëvendësim për të dy makinat.

Zëvendësimi do të quhet CT5. Regjistrimet e reja të patentave të dorëzuara në Zyrën e Patentave dhe të Markave të SHBA-ve të marra nga GM tregojnë dizajnin e asaj që do të duket CT5, transmeton Lajmi.net

Numri i patentës D821,923 në të cilin është aplikuar teknologjia e fundit është zbuluar me 3 korrik. Është e lehtë të thuhet se ky do të jetë zëvendësimi i ATS pasi dizajni dhe koncepti janë thjesht mahnitës.

Shikoni fotografitë.

Redaksia Flaka
nga Redaksia Flaka Korrik 11, 2018 22:51
Loading...

Filloi ndërtimi i kompleksit të ri banesor pranë Qendrës Tregtare ETC-Gostivar.Ofrojmë këto tipe banesash:-50m2-82m2-90m2-106m2-116m2-124m2-130m2(Duplex)-220m2Pagesa mundet të bëhet edhe me këste me 0% interes.Kontak telefoni:070215378

Posted by Poli Project ing. on Sunday, August 6, 2017
Chicago Stone Local Media

Our company presentation...

Posted by Chicago Stone LLC on Thursday, December 21, 2017

Gostivar
12°
10°
Wed
13°
Thu
16°
Fri
17°
Sat

ARKIVI I LAJMEVE

Loading...